» Categorie: Dutchradar - Algemeen - Storingen - etc.  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Nieuwe server!! Artikel beoordeeld 2.3/5.0
Wij hadden regelmatig storingen met de huidige server, hij werd te heet zelfs met water koeling en viel spontaan uit. Hierdoor hebben wij besloten om deze server een ander leven te geven en een nieuwe...
nieuw IP voor Dutchradar.nl Artikel beoordeeld 1.8/5.0
Wegens een wijziging bij mijn internet provider krijg ik in de loop van morgen (18-10-2016) een nieuw IP adres. Dit betekend dat alle ontvangers en VRS servers niet meer mijn server ku