» Categorie: PiAware  (Ga terug)

» Artikelen in deze categorie:

Koppeling met Dutchradar.nl Artikel beoordeeld 3.4/5.0
Om een koppeling te maken met de server van Dutchradar.nl, dient u in de terminal of ssh connectie de volgende commando's in te voeren nadat u bent ingelogd. Voor de standaard PiAware installaties is ...
Installeer PiAware Artikel beoordeeld 2.3/5.0
Windows Download PiAware on Raspbian Linux 3.1.0 ZIP (632MB) en bewaar het bestand op uw computer. Dubbelklik op het gedownloade piaware-sd-card-3.1.0.img.zip-bestand om het gecomprimeerde bestand...