Nieuwe server!!

Oplossing

Wij hadden regelmatig storingen met de huidige server, hij werd te heet zelfs met water koeling en viel spontaan uit. Hierdoor hebben wij besloten om deze server een ander leven te geven en een nieuwe te brouwen.

Deze server is door ons gebouwd en word nu klaargemaakt om alles over te nemen.
Hierdoor kan het zijn dat de radar tijdelijk niet beschikbaar zal zijn.

Artikel details
Artikel ID: 7
Categorie: Dutchradar - Algemeen - Storingen - etc.
Datum toegevoegd: 2017-05-30 21:10:57
Aantal bekeken: 142