Koppeling PiAware met ads-b exchange

Oplossing

Om een koppeling met ads-b exchange te maken dien je de volgende commando's via de Terminal in te voeren.
Nadat commando 7 word uitgevoerd word er gevraagd over een GPS positie, deze kan je vinden op jou FLightaware account of opzoeken via http://www.gpscoordinaten.nl/bepaal-gps-coordinaten.php

De hoogte die ook gevraagd word is de hoogte waarop de antenne zicht bevind, probeer dit zo precies mogelijk te bepalen.

Commando Lijst:

1. sudo apt-get -y update
  2. sudo apt-get -y install git
  3. git clone https://github.com/jprochazka/adsb-exchange.git
  4. cd adsb-exchange
  5. chmod +x setup.sh
  6. sudo ./setup.sh
  7. cd ..

Artikel details
Artikel ID: 4
Categorie: ADSB Exchange
Datum toegevoegd: 2016-10-05 00:02:51
Aantal bekeken: 477