Koppeling met Dutchradar.nl

Oplossing

Om een koppeling te maken met de server van Dutchradar.nl, dient u in de terminal of ssh connectie de volgende commando's in te voeren nadat u bent ingelogd. Voor de standaard PiAware installaties is de gebruikersnaam: pi en wachtwoord flightaware.

1. (Downloaden van de software) sudo wget http://dutchradar.nl/Dutchradar-software-V3.tgz
  2. (Uitpakken van de software)    sudo tar -xvzf Dutchradar-software-V3.tgz
  3. (Rechten aanpassen) sudo chmod 755 /home/pi/modesmixer/adsb_data.sh
  4. (Rechten aanpassen) sudo chmod 755 /home/pi/modesmixer/modesmixer2
  5. (Toegewezen poort aanpassen en opslaan met CTRL+X - Y - enter) sudo nano ./modesmixer/adsb_data.sh
  6. (Automatisch starten bij reboot, kies de optie met nano LET OP!! deze commando dient handmatig overgetypt te worden anders werkt hij niet) crontab –e
  7. (Voeg onder aan het bestand de volgen de regel toe) @reboot /home/pi/modesmixer/adsb_data.sh
  8. Sla het bestand op met CTRL+X - Y - enter
  9. Herstart de Pi en de connectie word automatische gemaakt.

Was dit artikel bruikbaar? ja / nee
Gerelateerde artikelen nieuw IP voor Dutchradar.nl
Koppeling PiAware met ads-b exchange
Artikel details
Artikel ID: 3
Categorie: PiAware
Datum toegevoegd: 2016-10-03 21:49:41
Aantal bekeken: 1030
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.4/5.0 (5)