Help mee om de "onbekende" toestellen te identificeren

Oplossing

De database van Dutchradar word voor 90% automatische bijgewerkt door software die gekoppeld is met een online database. Vaak kloppen de gegevens niet of zijn ze afgeschermd door de database van het land waar het toestel geregistreerd staat.

Wij kunnen alle gegevens handmatig aanpassen zodat het weer klopt, maar om alles te achter halen hebben wij jullie hulp nodig.
Als jullie op de radar een toestel zien zonder info en toch weten wat de Reg, Type, serienummer of wie de eigenaar is, dan kunnen jullie deze hier aan ons doorgeven.

Elk toestel heeft een eigen code die door de Transponder word uit gezonden.
In het info venster is deze boven in het scherm af te lezen zoals die van 2-DITO (43EB14)
Zoals je op de foto ziet is het info venster leeg maat dit willen wij natuurlijk vol met informatie hebben zoals dit op foto2 staat afgebeeld

Wat hebben wij nodig van jullie om de database bij te werken?

1. ICAO/HEX code
  2. Registratie
  3. Model voluit (F-16 Fighting Falcon)
  4. Operator/Eigenaar (German Air Force / P. kooistra)

Eventuele interesante informatie wat niet perse hoeft

1. Serienummer
  2. Fabrikant
  3. Bouwjaar
  4. Bijzonderheden (Gecrashed, herbouwd, ex-reg, etc.)

Bijlagen:
2DITO.png 2DITO.png
A6EDV.png A6EDV.png

Artikel details
Artikel ID: 1
Categorie: Onbekende HEX codes
Datum toegevoegd: 2016-10-03 12:04:43
Aantal bekeken: 366
Beoordeling (Stemmen): Artikel beoordeeld 3.2/5.0 (13)